sunnuntai 5. elokuuta 2012

Valkosuklaa-mustikkatäytekakku

Kirjan mallinen ja näköinen täytekakku kirjan julkaisujuhliin.



Valkosuklaa-mustikkatäytekakku

10 munan täytekakku pohja

Ohje tässä, KLIK!

Valkosuklaa täyte

390g valkosuklaata
6dl kuohukermaa
200g tuorejuustoa

1. Sulata suklaa vesihauteessa. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tuorejuusto. Anna valkosuklaan hieman jäähtyä ja lisää se hiljalleen kerman joukkoon koko ajan vatkaten. Anna jähmettyä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua

2. Mustikkacurd

Kinuskikissan ohje KLIK

3. Tuoreita mustikoita 4dl

Valmistus. Valmista pohja ja leikkaa se 3 osaan. Kostuta osat appelsiinimehulla/fantalla. Levätä pohjan päälle puolet mustikka curdista jonka jälkeen puolet valkosuklaa moussesta, painele mousseen puolet mustikoista. Lisää keskikappale ja toista käsittely. Anna kakun vetäytyä jääkaapissa mielellään yön yli ennen koristelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti