perjantai 7. joulukuuta 2012

Vuohenjuusto,kana, rucolapasta

Pääruokien ohjeita on äärettömän hankala kirjoittaa ja antaa koska en tiedä yhtään kuinka paljon laitan mitäkin. Nytkin annan pastaohjeen jossa kaikki aineet kyllä lukevat, mutta määristä en tiedä. Makunsa kullakin ja luulen, että jokainen omaa toteuttaa omaansa



Vuohenjuusto,kana, rucolapasta
tuli n. kolmelle

Kiekkovuohenjuustoa syöjää kohti
Pastaa pussin ohjeen mukaan.... 
Rucolaa kourallinen per syöjä
3dl kermaa
1/2 kanaliemikuutio
1,5dl kuumaa vettä
2rakl valkosipuli tuorejuustoa
1/2 tl dijonsinappia
1-2tl tomaattipyrettä
loraus sitruunanmehua
reilusti mustaapipuria
valkopippuria
suolaa
parmesaania
1 kanan rintaleike/ syöjä
kirsikka tomaatteja

1. Sekoita kanaliemikuutio kuumaan veteen. Kun se on sulannut kaada paistinpannulle ja keitä neste puoleen. Lisää kerma, tuorejuusto, pippuria, valkopippuria, sinappi, tomaatti pyrettä, sitruunanmehu. Anna tiivistyä kastikkeen noin puoleen. Maista lisää aineksia tarvittaessa. Siirrä sivuun.
2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä
3. Paista fileet pannulla, mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi kypsä kana
4. Kuumetta puolitetut tomaatit oliiviöljyssä pannulla
5. Lämmitä vuohenjuusto kuumalla pannnulla
6. Maista kastiketta. Lisää sinne kana. Sekoita kastike siivilöidyn pastan joukkoon.
7. Annostele lautaselle, raasta päälle parmesaania, lisää tomaatit, rucola ja vuohenjuusto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti