keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Porkkana cupcake

Aivan ihanat porkkana cupcakesit. Ohjeen soveltelin omasta porkkanakakusta ja hyvin onnistui. Näistä tulee ihanan suuria ja korkeita. Harmi kum ei ollut isompaa tyllaa saatavana pursotukseen. Jos vain levität etkä pursota kuorrutetta vähempikin määrä riittää.




Porkkana cupcake (12kpl)


n. 300g porkkanaa (punnittu kuorineen ennen raastoa)
4dl jauhoja
3dl sokeria
1,5tl leivinjauhetta
0,5tl soodaa
0,5tl neilikkaa
1,5-2tl kanelia
2tl vaniljasokeria
1 dl mantelirouhetta
1/2purkkia ananasmurskaa
100g voita
3munaa

Pirkkan amerikan muffinivuokia

200astetta, 20min

1. Kuori ja raasta porkkana hienoksi raasteeksi. Purista suurin osa raasteen mehusta pois. Purista myös puolikkaasta purkista ananasmurskaa suurin osa mehusta pois. Älä kuitenkaan ihan kuivaksi.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi
3. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
4. Sekoita joukkoon jauhot ja voi.
5. Lisää ananasmurska ja porkkanaraaste
6. Täytä vuoat melkein täyteen.
7. Paista 200 astetta, 20min

Kuorrute

400g maustamatonta tuorejuustoa
1 sitruunan kuori
sitruunanmehua (n. 0,5dl)
50g voita
tomusokeria n. 200-300g

1. Vatkaa pehmeän voin joukkoon tuorejuusto, tomusokeri, raastettu sitruunankuori. Mausta ja notkista sitruunanmehulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti