tiistai 5. helmikuuta 2013

Gluteenittomat proteiinipannarit

Tuon hörhötysblogin puolella kerroin ryhtyväni optimal performancen muscle madness valmennusryhmään ja tämän takia ruokavalio kokee muutoksen. Täällä juttu siittä asiasta KLIK

Kun aamupalaan kuuluu lihaa/munaa + raejuusto+leikke. Päälle vielä marjat/hedelmät ja hiutaleet tuntuu määrä todella paljolta jos rupeat tästä tekemään esim. munakkaan ja päälle kaurapuuro. Voin kertoa ettei mene minulta alas.

Niinpä kehittelin itselleni pannarin josta tuli aivan tajuttoman hyvää jota voisin syödä aamuisin ilman tätä valmennusta. Tälläisestä asioista minusta elämäntaparemontissa on kyse: omaksut asioita joita voit kunnioittaa ja vaalia myöhemminkin.

Jaan tämän helpon ja maittavan pannarin nyt muillekkin. Saa normaali sunnuntaipannarit yms. terveellisemmät piirteet. Olen itse käyttänyt nyt mustikkaa pääsääntöisesti. Toisella kertaa laitoin puolikkan n.40g banaania, mutta muutkin marjat/hedelmät käy ja hedelmää ei ole pakko edes käyttää. Mikä parasta tämä pannari täyttää aamupalastani kaikki muut osiot paitsi tuon leikkeleen jonka voi kiskasta suoraa paketista..

Annosta voi myös hyvin muutella myös sen proteiinipitoisuutta ja rasvan määrää pelaamalla kananmunilla ja niiden valkuaisten kanssa.

Proteiinipannari

2 kananmunaa tai pelkät valkuaiset
0,75-1dl aitokaurahiutaletta
200g marjoja
TAI
100g marjoja + puolikashedelmä
TAI
pelkkä hedelmä
maun mukaan vanilla stevia tai stevia+ aito vanilja

(paistamiseen äärettömän pieni nokare voita jos on huono paistinpannu)

päälle raejuustoa

1. Lisää kaikki aineet blenderiin/survo sauvasekottimella tasaiseksi massaksi. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja lisää tarvittaessa voi. Paista kypsäksi molemmilta puolilta
2. Nauti raejuustonkanssa ja hyvää on :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti