lauantai 11. kesäkuuta 2011

Nopea tonnikalapastakastike

Nyt mennään helpolla ruoalla kohti tätä viikkoa eteenpäin. Tekemäni pastakastike valmistuu alle puolessa tunnissa ja on todella maittava ruoka vaikka onkin niin nopeaa. Ihanaahan on jos on aikaa tehdä tomaattikastikekkin itse, mutta joskus se on liikaa pyydetty. Varsinkin nyt kun aloitin taas lenkkeilemisen aamulla eli herään joskus 5:30 niin olen töiden jälkeen aika puhki. Kastikkeen kanssa nautimme myös mozzarella-tomaatti-pestosalaattia ja säilöttyjä pepperoneja, nam!





Tonnikalapastakastike

Tarvitset:

500g dolmio classic pastakastiketta
3 pilkottua valkosipulinkynttä
1 kuivattu chili murskattuna
1 purkki tonnikalaa vedessä
tuoretta basilikaa
paprikajauhetta
mustapippurirouhetta
välimerenyrttisekoitus
suolaa
sokeria
oliiviöljyä
kirsikka tomaatteja

Päälle:
parmesanjuustoa

Valmistus:

1. Kuumenna pannulla oliiviöljy ja lisää siihen valkosipuli silppu ja kuivattu chili. Kääntele hetki öljyssä, mutta älä ruskista.
2. Kaada tonnikalasta vesi pois ja lisää tonnikala pannulle. Kääntele hetki kuumalla pannulla
3. Lisää dolmio pastakastike, sekoita ja pienennä lämpötilaa
4. Lisää muut mausteet ja puolitetut kirsikka tomaatit.
5. Tarjoile pastan kanssa ja raasta päälle parmesanjuustoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti