tiistai 1. tammikuuta 2013

Pastaa ja Salaattia

Pelkkiä kuvia ilman sen parempia ohjeita

Pekoni-sienipasta

Ensiksi paistetaan pekonit jonka jälkeen lihaliemestä, kermasta ja valkosipulituorejuustosta tehdään kastike joka maustetaan sitruunanmehulla, suolalla, dijon-sinapilla, mustapippurilla, valkopippurilla ja tomaattisoseella. Kastikkeeseen lisätään valutetut herkkusienet tölkistä ja pekoni. Annetaan hautua hetki. Kastike sekoitetaan keitettyyn ja vaalutettuun pastaan. Tarjoillaan parmesaanin ja rucolan kanssa.



Kana-vuohenjuustosalaatti

Salaatissa on paahdettua ruusukaalia ja erilaisia siemeniä, tuoretta sipulia, tomaattia, salaattia ja rucola. Suolalla ja pippurilla maustettu paistettu kananrinta ja paistettua vuohenjuustoa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti