torstai 22. maaliskuuta 2012

Masterchef painetehtävä

Ensimmäistä kertaa ohjelman aikana tuli näytettyä mitä oikeasti osaa ja mitä rakastaa. Suolaisen ruoan kanssa olen kokkaillut oikeastaan vasta muutaman vuoden ja juuri tuon 2011 aktiivisemmin jonka aikana bloginkin perustin. Makeat leivokset, kakut ja jälkkärit ovat taas olleet se oma rakkaus jo kauan ja niitä on tullut enemmän tehtyä.

Kisaan hain ihan puhtaasta mielenkiinnosta. Viime kesänä manasin Pekalle meidän keittiöveisten huonoa laatua ja totesin "kai sitä täytyy hakea master cheffiin, että saan macin veitset" ja siittä se ajatus sitten lähti.

Olin todella yllättynyt, että pääsin kilpailuun mukaan ja näinkin pitkällä. En ole kovin luottavainen ollut omiin kokkauksiin koska tiedän, että on paljon mitä pitää kehittää ja mitä en tiedä. Nyt olen innostunut kuten resepteistä huomaa intialaiseen keittiöön ja sen makumaailmaa tulee varmasti lisää täälläkin puolella.

Tällä hetkellä opettelen kakkujen koristeluja ja siihen liittyviä tekniikoita ja välineitä. Olen aina ollut makukokkaaja joka ei niin ulkonäöstä välitä. Nyt kuitenkin haluan oppia koristeluita ja ulkonäköasioita kun maut on jo opittu. Viikonloppuna tulee taas pari kakkua lisää ja koristeluharjoituksia

Resepti annokseen löytyy nelosen sivuilta KLIK


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti