Tatzikirulla
Tarvitset:
2-3 palaa rullarieskaa
Täyte
2 dl turkkilaista/bulgarialaista jogurttia
15 cm pala kurkkua
1 tl valkosipuli jauhetta
rouhittua mustapippuria ja valkopippuria
hippu suolaa ja sokeria
tuoretta/kuivattua minttua ja basilikaa/oreganoa
tuoretta/kuivattua minttua ja basilikaa/oreganoa
0.5 tl sitruunanmehua
1/2 punasipuli
oliiveja
Valmistus:
1. Kuutio tai raasta kurkku todella pieneksi. Silppua sipuli ja pilko oliivit kolmeen osaan.
2. Sekoita kaikki aineet kulhossa keskenään
3. Levitä täytettä kauttaltaan rieskalevyn päälle. Ja tee rieskasta tiivis rulla. Leikkaa rullasta sopivan kokoisia annospaloja. Laita jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoilua.
Meetwurstirulla
Tarvitset:
2-3 palaa rullarieskaa
Täyte
200g yrtti-pippurituorejuustoa
2-3 rlk turkkilaista/bulgarialaista jogurttia
1 punainen paprika
1/2 punasipulia
paprikajauhetta
paprikajauhetta
meetwurstia
Valmistus:
1. Pilko punasipuli ja paprika pieneksi. Sekoita tuorejuusto, jogurtti, sipuli, paprika ja paprikajauhe keskenään kulhossa.
2. Levitä täyte rieskalevyn päälle. Laita täytteen päälle vieri viereen meetwurtisiivuja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti