Treeninjälkeinen ateria. Mureketta, bataattimuusia (bataattia, keitinlientä, ehkä 0,5dl maitoa, suolaa, pippuria) ja porkkanaraastetta. Kastikkeeksi olen usein tehnyt turkkilaisesta jogurtista käyttäen jogurttia, minttuista yrttimaustetta, mustapippuria, hieman steviaa, suolaa, valkosipulijauhetta ja sitruunanmehua
2xlounas. Kanaa tandoori-masala mausteella, kukkaalikeittoa. Keittoon tuli 1pieni salottisipuli, 400g kukkakaalia, 3dl vettä, 2dl light kookosmaitoa, valkopippuria, suolaa, curryä, kurkumaa.
Sitten monen aterian mureke. 600g naudan paistijauhelihaa, sipuli, valkosipulia, 1muna + mausteet. Täytteenä sipulia, suppilovahveroa, pinaattia. Oli myyten aika hyvää.
2xlounas. Kanaa tandoori-masala mausteella, kukkaalikeittoa. Keittoon tuli 1pieni salottisipuli, 400g kukkakaalia, 3dl vettä, 2dl light kookosmaitoa, valkopippuria, suolaa, curryä, kurkumaa.
Välipalaa teetä, riisikakkua kanalla ja vihanneksilla
Sitten monen aterian mureke. 600g naudan paistijauhelihaa, sipuli, valkosipulia, 1muna + mausteet. Täytteenä sipulia, suppilovahveroa, pinaattia. Oli myyten aika hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti