Perus suolaisen piirakan ohje (isolle uunipellille, tai kaksi pyöreää piirakkavuokaa)
Tarvitset:
250g pehmeää voita
250g maitorahkaa
250g vehnäjauhoja
Valmistus:
Sekoita pehmeä huoneenlämpöinen voi, rahka ja jauhot keskenään tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina ohuelti piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Tomaatti-vuohenjuustotäyte
Tarvitset:
1 annos piirakkapohjaa
5 Tomaattia
n 200g Vuohenjuustoa ohuina viipaleina
1/2 Sipuli
Mustapippuria
Valkopippuria
Yrttejä
Paprikajauhetta
1 Kananmuna
1 Purkki Creme Bonjour Cuisine Valkosipuli ja yrtit
(1/2 dl Ananaksen mehua)
Valmistus:
1. Viipaloi vuohenjuusto ja tomaatit. Silppua tai viipaloi sipuli. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen
2. Levitä pohjan päälle vuorotellen tomaatti ja vuohenjuustoviipaleet.
3. Levitä sipuli renkaita tai silppua piirakan päälle.
4. Sekoita Creme Bonjourin joukkoon muna ja ananasmehua joka ei ole välttämätön.
5. Paista uunissa 1/2 tuntia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti